Inschrijven wachtlijst kittens

Waarom hebben wij een wachtlijst? 

Sinds 2021 werken wij met  wachtlijst voor onze kittens.

Wij hebben onze werkwijze aangepast omdat wij na de uitbraak van Corona werden overstelpt door aanvragen voor kittens. 

We probeerden altijd netjes te werk te gaan, met mensen in gesprek te gaan op volgorde van datum van binnenkomst bericht. We steken veel tijd in het informeren van mensen. We merkten echter dat mensen gingen "shoppen". Mensen mailen diverse Catteries met hun zoekvraag om maar niet achter het net te vissen. Hierdoor hebben we nare ervaringen opgedaan.

Door het "shopgedrag" van mensen worden onnodig lange conversaties gevoerd, kittens onnodig onder optie gezet, andere serieuze gegadigden teleurgesteld, onze kostbare tijd wordt verdaan en worden onze kittens en wij onnodig aan contacten blootgesteld. Dit omdat mensen opeens kiezen voor een kitten bij een ander omdat het eerder opgehaald kan worden, of dichterbij huis een kitten beschikbaar is gekomen of dat een kitten elders goedkoper in aanschaf is.

Ook merken we dat mensen in hun zoektocht soms verkeerd terecht komen en uiteindelijk erg teleurgesteld worden. We hopen mensen ook altijd te behoeden voor verkeerde zaken die het daglicht niet kunnen vewwwwwwwwwwwsardragen als we zelf een nee moeten verkopen.

Wij maken graag mensen blij met een kitten en hopen ook dat onze kittens goed terecht komen.

We hebben voor 2023 weer een aantal mooie combinaties in de planning staan. 
Ondanks onze plannen, blijft het natuurlijk het werk van moedernatuur. We stoppen veel tijd, liefde en energie in onze hobby, waarbij het welzijn van onze katten altijd voorop staat.

De wachtlijst is bestemd voor serieuze zoekers en/of mensen met specifieke voorkeuren, waarvan het geduld enigszins op de proef gesteld kan worden.  

Hoe gaat de aanmelding voor de wachtlijst in zijn werk?

De aanmelding voor de wachtlijst bestaat uit 2 delen:

We hebben een vragenlijst ontwikkeld waardoor we vantevoren al wat meer informatie kunnen inwinnen over de potentiële nieuwe kitteneigenaren. In de vragenlijst is er ook ruimte om uw voorkeuren op te geven voor geslacht en/of kleur van het kitten en uw beweegredenen daartoe. Wij hopen op basis van de vragenlijst een zo goed mogelijke match te kunnen maken met onze kittens.

Voor aanmelding op de wachtlijst vragen wij een kleine vergoeding van 12,50 euro.

Nadat beide stappen voor de aanmelding zijn doorlopen, ontvangt u van ons per post een bevestiging van uw inschrijving en een presentje waarmee wij hopen u tijdens de wachttijd te kunnen inspireren voor de komst van uw kitten. Wij zullen u tussentijds op de hoogte houden via onze website en/of instagram van de voortgang van de wachtlijst en hopen met u als kattenliefhebber in de toekomst nader kennis te kunnen maken en u te verblijden met een kitten uit onze Cattery.

Klik op onderstaande button om met uw aanmelding voor de wachtlijst van start te laten gaan. 

n.b. Mocht u zich tussentijds willen uitschrijven van de wachtlijst, dan vernemen wij dat uiteraard graag, zodat de wachtlijst up to date blijft. Uw gegevens zullen dan worden vernietigd. Bij uitschrijving van de wachtlijst worden de 12,50 euro vergoeding niet geretourneerd. 

 

© 2012 - 2024 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel