Onze Kittens

Wanneer wij kittens beschikbaar hebben, wordt hiervan melding gemaakt op onze homepage.

Geen kittens beschikbaar, niet het juiste moment voor de komst van een kitten of niet het kitten van uw dromen beschikbaar, schrijf u in op onze wachtlijst.

Wanneer verwachten wij weer kittens?

We krijgen vaak de vraag wanneer wij kittens verwachten. Helaas kunnen we daar geen concreet antwoord opgeven. We maken uiteraard een planning rond welke periode een poes een nestje zou mogen krijgen en met welke kater we de combinatie maken. Het blijven echter levende wezens met eigen gevoelens en wil.

Wanneer een poes krols wordt, dekking slaagt en de zwangerschap en bevalling goed verlopen, zullen we verder moeten afwachten. Sommige dingen hebben we in de hand en kunnen we vantevoren uitdenken. Veel ligt in de handen van moedernatuur, denk bijvoorbeeld aan hoeveel kittens er geboren worden, welke geslachten ze hebben, welke kleurgenen bij elkaar komen en of ze levensvatbaar zijn.

Wat een vast gegeven is, is dat een poes 9 weken drachtig is en de kittens minimaal 13 weken bij ons in de Cattery blijven.

Mocht u op zoek zijn naar een kitten en uw geduld enigzins op de proef gesteld kunnen worden, kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst. 

In 2023 hopen we weer kittens te mogen verwelkomen, er is daarvoor nog plek op de wachtlijst. Meer weten over de wachtlijst of u inschrijven? lees hier verder.

 

© 2012 - 2023 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel