Aanmelden voor kitten(s)

Waarom hebben wij een aanmeldlijst? 

- ter voorkoming van teleurstelling bij zoekers

- ter scheiding van mensen met verkeerde intenties en serieuze nieuwe kattenbaasjes

- voor de veiligheid van onze katten en onszelf

- voor inzage in voorkeuren en mogelijkheden

- ter voorlichting

Na de uitbraak van Corona werden we overstelpt door aanvragen voor kittens. We probeerden altijd netjes te werk te gaan, met mensen in gesprek te gaan op volgorde van datum van binnenkomst bericht. We steken veel tijd in het informeren van mensen. We merkten echter dat mensen gingen "shoppen". Mensen mailen diverse Catteries met hun zoekvraag om maar niet achter het net te vissen. Hierdoor hebben we nare ervaringen opgedaan.

Door het "shopgedrag" van mensen worden onnodig lange conversaties gevoerd, kittens onnodig onder optie gezet, andere serieuze gegadigden teleurgesteld, onze kostbare tijd wordt verdaan en worden onze kittens en wij onnodig aan contacten blootgesteld. Dit omdat mensen opeens kiezen voor een kitten bij een ander omdat het eerder opgehaald kan worden, of dichterbij huis een kitten beschikbaar is gekomen of dat een kitten elders goedkoper in aanschaf is.

Ook merkten we dat mensen in hun zoektocht soms verkeerd terecht komen en uiteindelijk erg teleurgesteld worden. We hopen mensen ook altijd te behoeden voor verkeerde zaken die het daglicht niet kunnen verdragen als we zelf een nee moeten verkopen.

Wij maken graag mensen blij met een kitten en hopen ook dat onze kittens goed terecht komen.

De aanmeldlijst is bestemd voor serieuze zoekers en/of mensen met specifieke voorkeuren, waarvan het geduld enigszins op de proef gesteld kan worden.  

We kunnen mooie plannen maken voor onze poezen en katers, maar veel hebben wij niet in de hand. Ondanks onze plannen, blijft het natuurlijk het werk van moedernatuur. We stoppen veel tijd, liefde en energie in onze hobby, waarbij het welzijn van onze katten altijd voorop staat. 

We hebben voor 2024 weer een aantal mooie combinaties in de planning staan. Rond Pasen verwachten wij de eerste kittens van 2024. 

Hoe kun je je aanmelden voor de kittens?

Voor het aanmelden voor de kittens hebben we een vragenlijst ontwikkeld waarmee we vantevoren al wat meer informatie kunnen inwinnen over de potentiële nieuwe kitteneigenaren. In de vragenlijst is er ook ruimte om uw voorkeuren op te geven voor geslacht en/of kleur van het kitten en uw beweegredenen daartoe. Wij hopen op basis van de vragenlijst een zo goed mogelijke match te kunnen maken met onze kittens.

Download hier de vragenlijst.

© 2012 - 2024 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel