Kitten beschikbaar en dan?

Zodra mams en de kittens het goed maken, zullen wij de mensen die zich hebben aangemeld op de wachtlijst op de hoogte brengen conform hun wensen.

Indien er na berichtgeving van de mensen op de wachtlijst nog kittens beschikbaar zijn, dan zal deze beschikbaarheid vermeld worden op de website en kan men bij interesse reageren.

Gedurende de weken dat de kittens bij ons verblijven plaatsen wij regelmatig (foto)updates op instagram en plannen wij een kennismaking met u in.

Kitten bespreken 

Wanneer u een kitten wilt bespreken en wij de indruk hebben dat ons kitten ook bij u een goede toekomst tegemoet kan gaan, wordt het kitten voor u gereserveerd en vragen wij een aanbetaling. Wij stellen u een reserveringsformulier ter beschikking om alle gegevens van het kitten, onze Cattery en u uit te wisselen. Wanneer u het kitten komt ophalen, dient het restantaanschafbedrag te worden voldaan.

De prijs van een kitten als gezelschapsdier voor 2024 bedraagt € 995,- (Aanbetaling € 345,- en restantaanschafbedrag € 650,-), met uitzondering van de kittens met andere kleur ogen (blauwogende en odd eyed) en kittens voor een cattery (daarvan is de prijs op aanvraag). 

Waar groeien de kittens op?

Onze kittens groeien in alle vrijheid op in de woonkamer en worden naar beste kunnen gesocialiseerd en opgevoed. Daarbij wordt o.a. aandacht gegeven aan omgang met kinderen, andere mensen dan de vaste verzorger, worden ze in handen en op schoot genomen, worden ze om te wennen aan de handelingen/houding, gekamd/geborsteld, de pootjes in handen genomen voor het oefenen om eventueel nageltjes te kunnen knippen, in pootjes en bekjes gekeken etc. worden ze geconfronteerd met de stofzuiger en dweil tijdens de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Uiteraard zal ieder kitten zich op een eigen manier ontwikkelingen.

Wanneer mag het kitten verhuizen?

De kittens verlaten als alles goed verloopt vanaf 13 weken leeftijd volledig verzorgd het nestje als gezelschapsdier. Ze zijn dan tweemaal gevaccineerd, ontwormd, gechipt, in bezit van vaccinatieboekje met gezondheidscontroles, in bezit van stamboom van de N.V.v.K., krijgen een Royale Canin kittenpakketje mee en speelgoedverrassing van Ailuros. Ook bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van het aanbod van Figo voor 1 maand gratis dierenverzekering. 

Let er bij de aanschaf van het kitten op wanneer dit ongeveer zal zijn, zodat u in deze periode bijvoorbeeld geen vakantie of verbouwing in huis plant.

Mocht u toch graag een kitten willen verwelkomen, maar komt dit onverhoopt door vakantie/verbouwing in huis of andere omstandigheden rond de kittenleeftijd van 13 weken niet uit, dan is het bespreekbaar dat het kitten langer bij ons in de vertrouwde Catteryomgeving verblijft.

 

© 2012 - 2024 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel