Onze Katten

Op onze website worden onder andere de katers en poezen weergegeven die open zijn (nog niet geholpen zijn) en een nestje kunnen krijgen. Bij het maken van de koppels en het voortplanten gaan wij zorgvuldig te werk en worden gezondheid en mate van socialisatie in aanmerking genomen.

Onze kittens verhuizen als gezelschapsdier. Op basis van de kwalificaties van de ouders achten we onze kittens daartoe ook geschikt.

Ailuro's Julie met kittens 2016

Wij gaan ervan uit dat het kitten dat u bij onze Cattery aanschaft op passende wijze zal samenleven met uw gezin en niet permanent afgezonderd zal zijn en/of verstoken zal blijven van gezelschap.

De ouderdieren hebben geen uiterlijke kenmerken die schadelijke gevolgen hebben voor hun welzijn of gezondheid of die kunnen leiden tot schadelijke gevolgen bij de kittens. Geen van de ouderdieren is geopereerd aan uiterlijke kenmerken die schadelijke gevolgen hebben voor hun welzijn of gezondheid.

Onze katten komen niet los buiten. Wij adviseren de nieuwe eigenaars van kittens ook om hun katten niet los naar buiten te laten in verband met de gevaren die daaraan verbonden zijn. Denk aan het overreden worden, verdrinken, meegenomen worden door derden, vergiftiging, oplopen van besmettelijke ziekten, oplopen van insectenbeten of wormen, het ervaren van stress in slechte/ongezonde zin, waardoor ziektes en/of aandoeningen zich kunnen openbaren, ongewenste zwangerschappen en rassenvermenging etcetera.

Indien de nieuwe eigenaar de kat wel van de frisse buitenlucht wil laten genieten en/of uitvoering wil laten geven aan zijn/haar natuurlijke instinct, wordt het aangeraden om een kattenren voor de kat te construeren. Indien de nieuwe eigenaar de kat los buitenshuis laat verblijven/vertoeven, dragen wij geen enkele aansprakelijkheid voor opgelopen letsel/ziekte(n)/gebreken in welke vorm dan ook.

Via onderstaande buttons komt u terecht bij de afzonderlijke webpages van onze poezen, katers en castraten.

Poezen     Katers          Castraten               

 

 

 

© 2012 - 2024 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel