Wachtlijst kittens

Momenteel worden wij overstelpt door aanvragen voor kittens. Waarschijnlijk niet alleen onze Cattery, want wij merken dat mensen "shoppen".

Mensen mailen diverse Catteries met hun zoekvraag om maar niet achter het net te vissen. Hierdoor hebben we de laatste tijd nare ervaringen opgedaan.

We proberen altijd netjes te werk te gaan, met mensen in gesprek te gaan op volgorde van datum van binnenkomst bericht. We steken veel tijd in het informeren van mensen.

Door het "shopgedrag" van mensen worden onnodig lange conversaties gevoerd, kittens onnodig onder optie gezet, andere serieuze gegadigden teleurgesteld, onze kostbare tijd wordt verdaan en in de huidige Coronatijd worden we onnodig aan contacten blootgesteld. Dit omdat mensen opeens kiezen voor een kitten dat het eerste opgehaald kan worden, een kitten bij de dichtstbijzijnde Cattery of het goedkoopste kitten.

Ook merken we dat mensen in hun zoektocht soms verkeerd terecht komen en uiteindelijk erg teleurgesteld worden. We hopen mensen ook altijd te behoeden voor verkeerde zaken die het daglicht niet kunnen verdragen als we zelf een nee moeten verkopen.

Wij maken graag mensen blij met een kitten en hopen ook dat onze kittens goed terecht komen.

We hebben voor 2021 een aantal mooie combinaties in de planning staan. Ondanks onze plannen, blijft het natuurlijk het werk van moeder natuur. We stoppen veel tijd, liefde en energie in onze hobby, waarbij het welzijn van onze katten altijd voorop staat.

Gezien de hoeveelheid berichten die we ontvangen, willen we voor 2021 een andere aanpak invoeren om de juiste mensen te kunnen verblijden met een kitten.

We zullen een wachtlijst aanmaken voor serieuze zoekers en een vragenlijst ter beschikking stellen om de best mogelijke match met onze kittens tot stand te brengen. De antwoorden van de vragenlijst zullen wij gebruiken om u zo goed mogelijk te informeren.

Voor plaatsing op de wachtlijst vragen wij een kleine vergoeding van 10 euro.

Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst, neem dan contact op via het contactformulier.

Wanneer uw aanmelding op de wachtlijst is voltooid, ontvangt u van ons per post een bevestiging met een leuke attentie om u te inspireren tijdens de wachttijd.

Mocht u zich tussentijds hebben afgemeld voor de wachtlijst om wat voor reden dan ook, zullen de 10 euro van inschrijving niet worden geretourneerd. Na afmelding voor de wachtlijst zullen uw gegevens die u in de vragenlijst heeft ingevuld worden vernietigd.

© 2012 - 2021 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel