Wachtlijst kittens

Wanneer wij kittens beschikbaar hebben, wordt hiervan melding gemaakt op de kittenpagina.

Geen kittens beschikbaar, niet het juiste moment voor de komst van een kitten of niet het kitten van uw dromen beschikbaar, schrijf u in op onze wachtlijst.

Wanneer verwachten wij weer kittens?

We krijgen vaak de vraag wanneer wij kittens verwachten. Helaas kunnen we daar geen concreet antwoord opgeven. We maken uiteraard een planning rond welke periode een poes een nestje zou mogen krijgen en met welke kater we de combinatie maken. Het blijven echter levende wezens met eigen gevoelens en wil.

Wanneer een poes krols wordt, dekking slaagt en de zwangerschap en bevalling goed verlopen, zullen we verder moeten afwachten. Sommige dingen hebben we in de hand en kunnen we vantevoren uitdenken. Veel ligt in de handen van moedernatuur, denk bijvoorbeeld aan hoeveel kittens er geboren worden, welke geslachten ze hebben, welke kleurgenen bij elkaar komen en of ze levensvatbaar zijn.

Wat een vast gegeven is, is dat een poes 9 weken drachtig is en de kittens minimaal 13 weken bij ons in de Cattery blijven.

Mocht u op zoek zijn naar een kitten en uw geduld op de proef gesteld kunnen worden, kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst. 

Wij hopen in augustus/september 2022 weer kittens te verwachten, er is daarvoor nog plek op de wachtlijst.

Waarom hebben wij een wachtlijst?

Sinds 2021 werken wij met  wachtlijst voor onze kittens.

Wij hebben onze werkwijze aangepast omdat wij na de uitbraak van Corona werden overstelpt door aanvragen voor kittens. 

We probeerden altijd netjes te werk te gaan, met mensen in gesprek te gaan op volgorde van datum van binnenkomst bericht. We steken veel tijd in het informeren van mensen. We merkten echter dat mensen gingen "shoppen". Mensen mailen diverse Catteries met hun zoekvraag om maar niet achter het net te vissen. Hierdoor hebben we nare ervaringen opgedaan.

Door het "shopgedrag" van mensen worden onnodig lange conversaties gevoerd, kittens onnodig onder optie gezet, andere serieuze gegadigden teleurgesteld, onze kostbare tijd wordt verdaan en in de huidige Coronatijd worden we onnodig aan contacten blootgesteld. Dit omdat mensen opeens kiezen voor een kitten bij een ander omdat het eerder opgehaald kan worden, of dichterbij huis een kitten beschikbaar is gekomen of dat een kitten elders goedkoper in aanschaf is.

Ook merken we dat mensen in hun zoektocht soms verkeerd terecht komen en uiteindelijk erg teleurgesteld worden. We hopen mensen ook altijd te behoeden voor verkeerde zaken die het daglicht niet kunnen verdragen als we zelf een nee moeten verkopen.

Wij maken graag mensen blij met een kitten en hopen ook dat onze kittens goed terecht komen.

We hebben voor 2022 weer een aantal mooie combinaties in de planning staan. Ondanks onze plannen, blijft het natuurlijk het werk van moedernatuur. We stoppen veel tijd, liefde en energie in onze hobby, waarbij het welzijn van onze katten altijd voorop staat.

De wachtlijst is bestemd voor serieuze zoekers, waarvan het geduld enigzins op de proef gesteld kan worden.  

Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst, neem dan contact op via het contactformulier.

Wij stellen een online vragenlijst ter beschikking om de best mogelijke match met onze kittens tot stand te brengen. De antwoorden van de vragenlijst zullen wij gebruiken om u zo goed mogelijk te informeren.

In de vragenlijst kunt u bijvoorbeeld uw voorkeur uitspreken voor vachtkleur en geslacht. We merken vaak dat bepaalde kleuren in trek zijn, mensen worden als het ware verblind door de schoonheid van foto's op instagram, schattige reclames of vrienden die al zo'n Britje in die kleur hebben. Uit ervaring weten we dat bepaalde kleuren ook wel bepaalde karaktereigenschappen met zich mee kunnen brengen, die je misschien wel anders doen laten denken over een kleur. Alle kittens zijn leuk en schattig en mooi, maar ze ontwikkelen zich toch allemaal anders. Laat u dus niet zomaar leiden door een kleur, maar kijk ook of u een klik heeft met een kitten. Veel mensen kiezen ervoor om ook op de hoogte gehouden te worden van beschikbare kittens die niet voldoen aan hun voorkeuren.

Mocht er geen kitten van uw voorkeur beschikbaar zijn en de andere beschikbare kittens niet aanspreken, kunt u op de wachtlijst blijven staan voor een volgend nestje. Het kan daardoor dus voorkomen dat mensen die lager op de wachtlijst staan, toch eerder een kitten hebben, zeker als je er blanco instaat en geen voorkeuren hebt. 

Voor plaatsing op de wachtlijst vragen wij een kleine vergoeding van 10 euro.

Wanneer uw aanmelding op de wachtlijst is voltooid, ontvangt u van ons per post een bevestiging met een leuke attentie om u te inspireren tijdens de wachttijd. We zullen u zo nu en dan via de e-mail een update zenden van de voortgang op de wachtlijst.  Om op de hoogte te blijven van eventuele zwangerschappen van onze poezen, kunt u natuurlijk ook  terecht op onze kittenpagina.

Mocht u zich tussentijds hebben afgemeld voor de wachtlijst om wat voor reden dan ook, zullen de 10 euro van inschrijving niet worden geretourneerd. Na afmelding voor de wachtlijst zullen uw gegevens die u in de vragenlijst heeft ingevuld worden vernietigd.

Ailuros
© 2012 - 2022 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel