Kittens

Momenteel zijn er geen kittens beschikbaar.

We krijgen vaak de vraag wanneer wij kittens verwachten. Helaas kunnen we daar geen concreet antwoord opgeven. We maken uiteraard een planning rond welke periode een poes een nestje zou mogen krijgen en met welke kater we de combinatie maken. Het blijven echter levende wezens met eigen gevoelens en wil.

Wanneer een poes krols wordt, dekking slaagt en de zwangerschap en bevalling goed verlopen, zullen we verder moeten afwachten. Sommige dingen hebben we in de hand en kunnen we vantevoren uitdenken. Veel ligt in de handen van moedernatuur, denk bijvoorbeeld aan hoeveel kittens er geboren worden, welke geslachten ze hebben, welke kleurgenen bij elkaar komen en of ze levensvatbaar zijn.  

Wat een vast gegeven is, is dat een poes 9 weken drachtig is en de kittens minimaal 13 weken bij ons in de cattery blijven.

Mocht u op zoek zijn naar een kitten en uw geduld op de proef gesteld kunnen worden, kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst. Klik hier voor meer informatie over inschrijving op de wachtlijst.

Wij kijken uit naar de eerste kittens van 2022.

Ailuros
© 2012 - 2022 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel