Ailurosshop

Welkom bij de Ailurosshop.

In de Cattery kregen wij altijd veel vragen over welke benodigdheden je allemaal nodig hebt als je een kitten/kat aanschaft. Door jarenlange ervaring met allerlei producten, kunnen wij inmiddels vertellen wat wel of niet werkt. Om je als (toekomstig) katteneigenaar op weg te helpen in het walhalla van kattenproducten op internet, zijn wij een shop begonnen met een aantal producten vak gerenomeerde merken.

Onze shop onderscheidt zich van andere shops doordat wij alleen producten zullen gaan aanbieden waarvan we weten dat ze tot de noden van de kat behoren.

Heb je bij ons een kitten gereserveerd, dan zul je via de post een kaart met kortingscode ontvangen waarmee je in de shop een bestelling kunt plaatsen met fixe kortingen. Je bestelling zal dan voor je klaarliggen wanneer je je kitten komt ophalen.

Mocht je via een andere weg bij onze shop terecht komen, dan kan het zijn dat na het plaatsen van je bestelling je nog een berichtje ontvangt voor het herzien van je verzendkosten. Op dit moment is dat een stukje van de website dat nog in ontwikkeling is. Excuses voor het eventuele ongemak. Wij werken met dhl. Past je pakje door de brievenbus, dan bedragen de verzendkosten € 3,95, anders is het pakkettarief tot 10 kg van toepassing ad. € 5,95.

Alle producten zijn op bestelling te verkrijgen, tenzij anders staat aangegeven. Moet een product voor je worden besteld, dan kun je er vanuit gaan dat het artikel binnen week bij je geleverd wordt. (Tenzij de postdiensten niet meewerken.)

District 70 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel