Onze aanpak

Onze kittens groeien in alle vrijheid op in de woonkamer en worden naar beste kunnen gesocialiseerd en opgevoed. Daarbij wordt o.a. aandacht gegeven aan omgang met kinderen, andere mensen dan de vaste verzorger, worden ze in handen en op schoot genomen, worden ze om te wennen aan de handelingen/houding, gekamd/geborsteld, de pootjes in handen genomen voor het oefenen om eventueel nageltjes te kunnen knippen, in pootjes en bekjes gekeken etc. worden ze geconfronteerd met de stofzuiger en dweil tijdens de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Uiteraard zal ieder kitten zich op een eigen manier ontwikkelingen.

Inmiddels zijn de kittens van onze poezen en katers erg geliefd en krijgen we dikwijls aanmeldingen voor de kittens. Helaas merken wij dat er altijd nog mensen zijn die de aanschaf van een kitten niet zo serieus nemen en als shoppen zien (waar vind ik het goedkoopst een kitten, waar vind ik het kitten dat het snelste mag verhuizen, waar vind ik het dichtsbij een kitten). Om onze tijd zo goed mogelijk te besteden, maken wij dan ook geen wachtlijsten meer aan. 

Zodra er kittens ter wereld zijn gekomen en mams en de kittens maken het goed, wordt hiervan melding gemaakt op de website en kan men bij interesse reageren.

In de meeste gevallen mogen de kittens bij ca. 4/5 weken bezoek ontvangen en kunnen we nader kennis maken.

Wanneer u een kitten wilt bespreken en wij de indruk hebben dat ons kitten ook bij u een goede toekomst tegemoet kan gaan, wordt het kitten voor u gereserveerd en vragen wij een aanbetaling.

De kittens mogen bij 13/15 weken het nestje verlaten als gezelschapsdier. De kittens verhuizen niet allemaal op 1 dag. Dit om de moederpoes ook even te laten wennen aan het vertrek van haar kids. Bij 13/15 weken verlaten de kittens het nestje volledig verzorgd. Ze zijn 2x ingeënt, ontwormd, gechipt, i.b.v. dierenpaspoort/vaccinatieboekje, i.b.v. Stamboom van de N.V.v.K., afhankelijk van de periode van het jaar ook ontvlooid en krijgen een kittenpakket van Royal Canin mee. Mogelijkheid voor 1 maand gratis huisdierverzekering van Petplan. Na 1 maand stopt deze verzekering automatisch, u zit nergens aan vast, maar u kunt uiteraard de verzekering voort zetten en naar eigen wensen aanpassen. Al met al dus compleet verzorgd. De witte kittens ondergaan tevens voordat zij verhuizen de zogeheten Bear-test waarmee vastgesteld wordt of zij horend zijn al dan niet.

Mocht u het kitten niet bij 13/15 weken kunnen ophalen bijvoorbeeld door vakantie, verbouwing o.i.d., dan kan het kitten altijd in overleg iets langer blijven.

Wanneer u het kitten komt ophalen tekenen we een koopovereenkomst en dient het restantaanschafbedrag te worden voldaan.

Aanschafprijs kittens als gezelschapsdier € 725,00.

Aanschafprijs kitten als fokdier op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2019 Cattery Ailuro`s | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel